Motoport Uithoorn hoofdsponsor van HiBRA 2013

Motoport Uithoorn nieuwe hoofdsponsor van HiBRA 2013
Dankzij Motoport Uithoorn kan dit vrij toegankelijke motorsport evenement ook in 2013 weer worden georganiseerd. Mario Eikelenboom, directeur van Motoport Uithoorn, is zelf ook deelnemer aan de 3 uur van Aalsmeer samen met zijn zoon Jaivy.
In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de twaalfde achtereenvolgende keer het motorsportevenement HiBRA georganiseerd. Na het succesvolle jaar 2012 staan ook dit jaar de 3 uur van Aalsmeer op het programma. Een klassieke langeafstandsrace die op zaterdagavond 14 september wordt verreden van 19.30 tot 22.30 uur.

motoport_hibra_hoofdsponsorvlnr; Cees Eikelenboom (voorzitter HiBRA) en Mario Eikelenboom (directeur / eigenaar MotoPort Uithoorn) met zijn zoon Jaivy

HiBRA heeft na tien jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorsportliefhebbers trekt. Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer genieten zij op zondag 15 september van spectaculaire demonstraties en races met historische motoren, die worden verreden door de SAM en special guests.

3 uur van Aalsmeer
Na het succes van de tweede editie van de 3 uur van Aalsmeer wordt op zaterdag 14 september in samenwerking met de SAM weer een langeafstandsrace verreden van 19.30 uur tot 22.30 uur. Spektakel met pitsstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven.